Beauraing broodjes: een recept van de chef van de Brasserie du Biran

Dit recept is gemaakt van regionale producten zoals Ardense zoutvlees.

De Beauraing broodjes, creatie van de Brasserie du Biran

Recept:

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 400 g geraspte harde kaas
  • 600g bladerdeeg
  • 8 plakjes Ardenner worst
  • 4 plakjes Ardenner ham
  • 10 plakjes gerookt spek, fijngehakt
  • 6 champignons, in stukjes gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tomaten, in dunne plakjes gesneden

+ bakpapier

Voorbereiding:

  1. Maak het bladerdeeg vrij dun plat. Verspreid ham, worst, spek, tomaten, champignons en uien. Strooi de kaas over de bereiding. Rol op als een worstje.
  2. Snijd in plakjes van twee centimeter en leg ze op bakpapier op een bakplaat.
  3. Bak gedurende tien minuten op 200°C.

Serveer met een gemengde salade met vinaigrette en een goed streekbier (Tournée Beaurinoise).

Dit gerecht staat op de kaart van restaurant-brasserie Le Biran (als voorgerecht of als hoofdgerecht)

This site is registered on wpml.org as a development site.